23948sdkhjf

Sika har åbnet fynsk flagskib

Den fynske producent af rattan- og kurvemøbler, Sika Design, kunne for nyligt slå dørene op til sin første danske flagskibsbutik.

Butikken er åbnet i forlængelse af virksomhedens hovedkontor i Rynkeby, og på de 430 kvadratmeter kan kunderne gå på opdagelse i hele Sikas sortiment.

– Vi har oplevet, en del der efterspurgte et sted, hvor de kunne se hele vores udvalg og kollektion, og i og med vi både har inde- og udemøbler samt interiør, er det et meget stort sortiment, fortæller adm. direktør Louise Andreasen.

Således er det hele nu samlet i Rynkeby, hvor man ikke alene kan gå på opdagelse blandt Sikas møbler og interiør, men også få et kig i systuen, hvor møbelproducenten fremstiller sine hynder.

Det er otte uger siden, man slog dørene op til den nye butik, og selvom den første tid har båret præg af coronaens hærgen, har åbningen været en positiv oplevelse.

– Man må nok sige, at det har været en stille og rolig start, men vi har oplevet, at folk faktisk gerne kommer langvejs fra, fortæller Louise Andreasen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086